Korean Fried Chicken

4.9 1.4K valoraciones
Prep. 30min
Total 3h 10min
4 portions

Ingredientes

Chicken
  • garlic cloves
    2
  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
    10 g
  • plain flour
    70 g
  • cornflour
    20 g
  • baking powder
    1 tsp
  • fine sea salt
    2 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • chicken wings
    1000 g
Sauce
  • garlic cloves
    5
  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
    10 g
  • light brown sugar
    50 g
  • rice vinegar
    60 g
  • runny honey
    60 g
  • Korean chilli paste (gochujang) to taste
    30 - 50 g
  • tomato ketchup
    30 g
  • dark soy sauce
    15 g
  • sesame oil
    15 g
  • vegetable oil for deep frying
  • sesame seeds for sprinkling
    1 Tbsp
  • spring onions thinly sliced (5 mm), for sprinkling
    2

Inf. nutricional por 1 portion

Calorías 966.9 kcal / 4045.6 kJ
Proteína 48.6 g
Grasa 64 g
Carbohidratos 50.8 g
Fibra 2.1 g
Grasa saturada 12.8 g
Sodio 1896.3 mg

¿Le gusta lo que ve?

¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!

Regístrese en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubra todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerle. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...