Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Beef
- 2 garlic cloves
- 450 g rump steak, diced (2 cm) then frozen for 30 minutes
- 1 Tbsp sesame oil, plus extra for drizzling
- 1 Tbsp dark soy sauce, plus extra for drizzling
- 2 tsp white wine vinegar
- 1 Tbsp cornflour
- 2 tsp caster sugar
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Sauce
- 2 garlic cloves
- 30 - 40 g Korean chilli paste (gochujang), to taste
- 1 ½ Tbsp caster sugar
- 1 ½ Tbsp sesame oil
- 1 Tbsp sesame seeds
- 1 Tbsp soy sauce
- 1 Tbsp water
- ½ Tbsp white wine vinegar
Vegetables and Assembly
- 1000 g water
- 350 g white long grain rice
- 200 g carrots, cut in matchsticks (4 cm x 3 mm)
- 200 g courgettes, cut in matchsticks (4 cm x 3 mm)
- 100 g fresh shiitake mushrooms
- 150 g fresh beansprouts
- vegetable oil, for frying
- 4 medium eggs
- 4 Tbsp kimchi, for serving (opcional)
- 2 sheets nori seaweed, cut in thin strips
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3258 kJ / 775 kcal
- Proteína
- 43 g
- Carbohidratos
- 92 g
- Grasa
- 25 g
En colecciones
Recetas alternativas
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1h 20min
Korean Fried Chicken
3h 10 min
Japanese Ramen Noodle Soup
1h 40min
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1h 40min
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25min
Japanese ramen noodle soup
1h 50min
Korean beef bowl
1h 10 min
Kimchi
51h
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45min
Chicken Katsu Curry with Rice
1h 40min
Korean Beef Bowl
1h
Kalguksu (Chicken Noodle Soup)
1h 15 min