Vietnamese Meatballs with Chilli Sauce
TM6 TM5

Vietnamese Meatballs with Chilli Sauce

4.5 ( 54 valoraciones )

Ingredientes

  • 400 g chicken thighs, boneless and skinless sliced (3 cm) (see tip)
  • 10 g fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 4 spring onions (approx. 35 g), cut in pieces (2 cm)
  • 2 garlic cloves
  • 6 sprigs fresh coriander 4 sprigs cut in pieces, 2 sprigs roughly chopped leaves only, plus extra leaves for garnishing
  • 2 stalks fresh lemon grass cut in pieces (1 cm)
  • 1 medium egg
  • 1 Tbsp light soy sauce
  • 1 Tbsp fish sauce plus 2 tsp
  • 1000 g water plus 2 Tbsp boiling water
  • 2 Tbsp caster sugar
  • ½ - 1 tsp dried chilli flakes to taste
  • ½ lime freshly squeezed juice only

Inf. nutricional
por 1 piece
Calorías
29 kcal / 120 kJ
Proteína
4 g
Grasa
0.9 g
Carbohidratos
1 g
Fibra
0 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas