Dispositivos y accesorios
Thai Burger
Prep. 30min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
fresh lemon grass tough outer layer removed, cut in pieces (1 cm)1 stalk
-
fresh red chilli halved, deseeded (see tip)1
-
garlic cloves2
-
spring onions cut in lengths (2 cm)2
-
fresh coriander leaves only3 sprigs
-
button mushrooms halved200 g
-
fine sea salt½ tsp
-
pork mince, or mixed minced meat, broken in piecesbeef mince broken in pieces400 g
-
fish sauce1 Tbsp
-
sunflower oil for frying
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
22 g
Calorías
1337 kJ /
320 kcal
Grasa
25 g
Fibra
1.7 g
Carbohidratos
3 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thai Kitchen
9 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13h
Sticky Chilli Beef
55min
Vietnamese Meatballs with Chilli Sauce
25min
Lamb Korma
4h
Sri Lankan Red Beef Curry
1h 35min
Butter Chicken
50min
Lamb Rogan Josh
1h 45min
Chicken Saag
50min
Prawn Bhuna
30min
Chicken and Mushroom Balti
50min
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1h 5min
Chicken Tikka Flatbreads
45min