Versiones compatibles
Lamb Meatballs, Minty Pea Houmous and Flatbreads
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pickled Red Cabbage
- 125 g red wine vinegar
- 10 g caster sugar
- 10 g fine sea salt
- 250 g red cabbage, cored, cut in pieces (5 cm)
Pea Houmous
- 500 g water
- 125 g frozen peas
- 5 g fresh mint, leaves only
- 240 g tinned chickpeas, drained, rinsed (1 x 400 g tin)
- 40 g olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 3 Tbsp tahini (see tip)
- 30 g lemon juice
Tahini Yoghurt Sauce
- 100 g plain yoghurt (see tip)
- 60 g tahini
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 lemon, freshly squeezed juice only
Meatballs
- 2 garlic cloves
- 800 g lamb mince
- 2 medium eggs
- 2 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground cumin
- 2 tsp smoked paprika
Flatbreads
- 175 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 250 g plain yoghurt
- 1 tsp baking powder
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp caster sugar
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3765 kJ / 900 kcal
- Proteína
- 41 g
- Carbohidratos
- 58 g
- Grasa
- 53 g
- Grasa saturada
- 18 g
- Fibra
- 7.5 g
- Sodio
- 2326 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Speedy Bean and Chorizo Chilli
20min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2h
Chicken and Chorizo Filo Pie
2h
Quick Flatbreads
20min
Butter Board with Spinach Pesto
15min
Chilli Con Carne
35min
Lemongrass Beef Salad
30min
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1h
Pickled Red Onions
1h 50min
Lamb Burgers with Garlic Herb Mayo
1h 15min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2h 25min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2h 10min