Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Chipotle Chilli Beef
- 5 garlic cloves
- 1 fresh red chilli, halved, deseeded if desired
- 100 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- 1 tsp smoked paprika
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp ground cumin
- ½ tsp ground cinnamon
- 1 tsp fine sea salt
- 30 g tomato purée
- 30 - 50 g chipotle paste, to taste
- 750 g beef, roasting joint, fat removed, cut in pieces (2 cm)
- 350 g water
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
o 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 1 tsp cornflour
- 180 g roasted red peppers, preserved (approx. 2-3 peppers), sliced (1 cm)
- 240 g tinned kidney beans, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 120 g tinned black beans, rinsed, drained
Cobbler Topping
- 160 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
- 25 g unsalted butter, diced
- 1 medium egg
- 20 g olive oil
- 170 g milk
- 200 g plain flour
- 90 g polenta
- 1 Tbsp baking powder
- 1 ½ Tbsp light brown sugar
- 1 Tbsp garlic powder
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 1 ½ tsp fine sea salt
- fresh coriander leaves, for garnishing
- sour cream, for serving
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2937 kJ / 701 kcal
- Proteína
- 49 g
- Carbohidratos
- 56 g
- Grasa
- 29 g
- Grasa saturada
- 13 g
- Sodio
- 1627 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Sausage and Bacon Casserole
50min
Chicken and Leek Pie
1h 20min
Shepherd's Pie
1h 40min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min
Toad in the Hole
1h
Chicken and Chorizo Filo Pie
2h
Chicken Enchiladas
1h
Chicken Tikka Flatbreads
45min
Ham Hock Potato Bake
35min
Pulled Pork and Cider Rolls
1h
Chicken and Chorizo Hotpot
45min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45min