Dispositivos y accesorios
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
Prep. 30min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
-
garlic clove1
-
onions quartered80 g
-
olive oil15 g
-
good quality pork sausagemeat broken in pieces400 g
-
roasted red peppers, preserved drained, sliced (1 cm)75 g
-
breadcrumbs (see tip)30 g
-
tomato purée1 Tbsp
-
medium eggs 1 mixed with 1 Tbsp water2
-
smoked paprika½ tsp
-
dried chilli flakes (opcional)½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
plain flour for dusting
-
puff pastry (see tip)300 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
807 mg
Proteína
18 g
Calorías
1635 kJ /
392 kcal
Grasa
25 g
Grasa saturada
11 g
Carbohidratos
23 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Savoury
58 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Ham Hock Potato Bake
35min
Chicken Enchiladas
1h
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min
Chicken Tikka Flatbreads
45min
Curry Noodles with Pork
45min
Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf
1h 20min
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1h 15min
Chicken and Chorizo Hotpot
45min
Beef and Bean Enchiladas
40min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35min
Sausage and Bacon Casserole
50min
Chipotle Chilli Beef Cobbler
2h 10min