Versiones compatibles
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Chilli Lime Dipping Sauce
- 3 - 4 fresh red chillies, halved and deseeded if desired, to taste
- 4 garlic cloves
- 200 g water
- 150 g caster sugar
- 40 g white wine vinegar
- 2 limes, zest of 2, juice of 1
- 1 tsp fine sea salt
Fishcakes
- 20 g fresh coriander, leaves only
- 1 fresh red chilli, halved and deseeded
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 garlic cloves
- 3 spring onions, cut in pieces (4 cm) (approx. 50 g)
- 1 lime, finely grated zest only
- 1 tsp light soy sauce
- 1 tsp sesame oil
- 1 tsp cornflour
- 1 tsp ground cumin
- 2 tsp palm sugar
- 350 g white fish fillets, skinless (e.g. cod, plaice), cut in pieces
- 350 g large raw prawns, peeled
- 1000 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 250 g brown short grain rice, rinsed
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2340 kJ / 552 kcal
- Proteína
- 38.2 g
- Carbohidratos
- 88.5 g
- Grasa
- 3.8 g
En colecciones
Recetas alternativas
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1h 20min
Chicken Saag
50min
Detoxifying Thai Soup
25min
Thai Burger
35min
Quick Lamb Dhansak
45min
Thai Green Curry Paste
15 min
Circassian Chicken
2h
Steamed Thai-style fish cakes
45min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20min
Prawn Bhuna
30 min
Moroccan Lamb with Couscous
50min
Thai Fishcakes
1h 10min