Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Meatballs
- 80 g bread, torn in pieces
- 80 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 5 - 8 sprigs fresh thyme, leaves only, to taste
- 500 g pork mince, broken in pieces
- ¼ tsp ground nutmeg
- ¼ tsp ground mace
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
Celeriac and Apple Purée
- 750 g celeriac, cut in pieces (2 cm)
- 1 Granny Smith apple, cut in pieces (2 cm)
- 150 g water
- 100 g milk
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Creamy Cider Sauce
- 40 g onion, quartered
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil
- 40 g unsalted butter, diced
- 60 g plain flour
- 200 g chicken stock
- 300 g cider
- 200 g double cream
- 1 Tbsp Dijon mustard
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ tsp caster sugar
- vegetable oil, for frying
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3598 kJ / 866 kcal
- Proteína
- 34 g
- Carbohidratos
- 35 g
- Grasa
- 63 g
En colecciones
Recetas alternativas
Chicken and Leek Pie
1h 20min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min
Shepherd's Pie
1h 40min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25 min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30min
Pork with Broccoli Pesto and Flatbreads
40min
Lamb Spezzatino
1h 45min
One-pot Moussaka
30min
Chicken and mushrooms in red wine
45min
Oriental Pork Meatballs with Noodles
1h
Meatballs, Tomato Sauce and Parmesan Polenta
1h 10min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45min