Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), halved
- 40 g olive oil
- 2 tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground ginger
- 2 pinches saffron
- ¼ tsp smoked paprika
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
-
800
g topside steak, trimmed and cut into cubes (3 cm)
o 800 g rump steak, trimmed and cut into cubes (3 cm) - 1 - 2 Tbsp vegetable stock paste, to taste (see Tips)
- 2 tsp plain flour
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 300 g pearl couscous (Israeli couscous)
- 900 g water
- 2 carrots (approx. 180 g), cut in pieces
- 1 turnip (approx. 220 g), cut in pieces
- 1 courgette (approx. 250 g), cut in pieces
- 100 g raisins
- 400 g tinned chickpeas, rinsed and drained
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 4467 kJ / 1063 kcal
- Proteína
- 86.3 g
- Carbohidratos
- 99.5 g
- Grasa
- 32.7 g
- Fibra
- 15.1 g
En colecciones
Recetas alternativas
Sautéed Pork with Cider
55min
Brodet (Fish stew)
1h 15min
Tomato and Basil Chicken Stew
35min
Red bean chicken and sweet potato stew
45min
Beef Bourguignon
1h 30min
Chicken and Chickpea Tagine
1h 20min
Basque Chicken
1h 10min
Lamb Spezzatino
1h 45min
Lentil Curry Stew with Chicken
8h 35min
Tomato basil chicken stew
35min
Chicken and Root Vegetable Stew
1h
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45min