Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
TM6 TM5

Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables

3.1 ( 64 valoraciones )

Ingredientes

  • 80 - 100 g long grain rice as desired
  • 80 g mangetout trimmed
  • 1000 g water
  • 1 tsp fine sea salt
  • 10 g groundnut oil
  • 3 - 4 garlic cloves to taste
  • 120 - 150 g pork fillet sliced thinly (1 cm)
  • 1 Tbsp oyster sauce
  • 2 tsp light soy sauce
  • 1 - 2 tsp palm sugar to taste
  • 50 - 100 g water depending on desired sauce consistency

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
980 kcal / 4094 kJ
Proteína
43 g
Grasa
55 g
Carbohidratos
74 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas