Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 700 g floury potatoes, peeled, diced (1.5 cm)
- 300 g carrots, cut in pieces (1.5 cm)
- 2 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 40 g olive oil
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 1 dried bay leaf
- 800 g beef meat, sinew free, diced (2.5 cm)
- 50 g red wine
- 50 g water
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
o 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 1 pinch ground black pepper
- 80 g milk
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground nutmeg
- fresh parsley leaves, roughly chopped, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3268 kJ / 781 kcal
- Proteína
- 50 g
- Carbohidratos
- 48 g
- Grasa
- 42 g
En colecciones
Recetas alternativas
Greek Style Pork Stew
30 min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 min
Cottage Pie
1h 10min
Creamy mustard chicken stew
40min
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Beef Stroganoff
1h
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ-sauce
40min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40min
Beef in Stout
1h 40min