Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 700 g floury potatoes, peeled, diced (1.5 cm)
- 300 g carrots, cut in pieces (1.5 cm)
- 2 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 40 g olive oil
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 1 dried bay leaf
- 800 g beef meat, sinew free, diced (2.5 cm)
- 50 g red wine
- 50 g water
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
o 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 1 pinch ground black pepper
- 80 g milk
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground nutmeg
- fresh parsley leaves, roughly chopped, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3268 kJ / 781 kcal
- Proteína
- 50 g
- Carbohidratos
- 48 g
- Grasa
- 42 g
En colecciones
Recetas alternativas
Beef Stroganoff
1h
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45min
Chicken Noodle Soup
25min
Beef-Ragout with Macaroni
30min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1h 10min
Cheeseburger Quiche
50min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40min
Chicken Breasts Pizzaiola
50min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Creamy Mustard Chicken Stew
40min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35min
Creamy mustard chicken stew
40min