Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Shortcrust Pastry
- 500 g plain flour, plus extra for dusting
- 270 g unsalted butter, cold, diced, plus extra for greasing
- 140 - 170 g water, ice cold
- 1 tsp fine sea salt
Filling
- 140 g dry cider, room temperature
- 2 tsp fresh thyme leaves
- 2 Tbsp unsalted butter, diced
- 450 g fresh wild mushrooms (mixed), sliced or quartered
- 295 g condensed cream of chicken soup, tinned (1 tin)
- 2 Tbsp Dijon mustard
- 500 g chicken breasts, cut in pieces (4-5 cm)
- ⅛ tsp ground black pepper
- ½ tsp fine sea salt, plus 1 pinch
Assembly
- 1 medium egg, beaten
- Inf. nutricional
- por 1 slice
- Calorías
- 2345 kJ / 561 kcal
- Proteína
- 23 g
- Carbohidratos
- 45 g
- Grasa
- 31 g
En colecciones
Recetas alternativas
Chicken and Leek Pie
1h 20min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min
Toad in the Hole
1h
Mediterranean Chicken Pie
50min
Mandarin and White Chocolate Trifle
6h
Chicken and Pear Pie
2h 40min
Caribbean Stew and Steamed Rice
9h 15min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min
Spicy Sausage Farfalle with Sun-dried Tomatoes and Olives - Farfalle con salsiccia piccante, pomodori secchi e olive
1h
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6h 30min
Yorkshire Pudding
1h