Dispositivos y accesorios
Chicken, Wild Mushroom and Cider Pie
Prep. 55min
Total 2h 30min
8 slices
Ingredientes
Shortcrust Pastry
-
plain flour plus extra for dusting500 g
-
unsalted butter cold, diced, plus extra for greasing270 g
-
water ice cold140 - 170 g
-
fine sea salt1 tsp
Filling
-
unsalted butter diced2 Tbsp
-
fresh wild mushrooms (mixed), sliced or quartered450 g
-
dry cider room temperature140 g
-
fresh thyme leaves2 tsp
-
condensed cream of chicken soup, tinned (1 tin)295 g
-
Dijon mustard2 Tbsp
-
chicken breasts cut in pieces (4-5 cm)500 g
-
fine sea salt plus 1 pinch½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
Assembly
-
medium egg beaten1
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 slice
Sodio
620 mg
Proteína
23 g
Calorías
2345 kJ /
561 kcal
Grasa
31 g
Grasa saturada
18 g
Carbohidratos
45 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Savoury
58 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Shepherd's Pie
1h 40min
Beef Bourguignon and Warm Lemon Pudding with Lemon Syrup
2h 20min
Beef and Beer Pie
1h 40min
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1h 15min
Coronation Chicken
30min
Cauliflower cheese
55min
Haddock, Leek and Stilton Pies
1h 30min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min
Sausage Rolls
1h 10min
Chicken and Leek Pie
1h 20min
Cornish Pasty
1h 30min
Mince Pies
1h 10min