Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 lemon, finely grated zest only
- 3 garlic cloves
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 4 pinches ground black pepper, or to taste
- 20 g olive oil
- 900 g leg of lamb, boneless
- 200 g fresh green beans, trimmed
- 400 g potatoes, peeled, cut in pieces (4 cm)
- 100 g turnips, quartered
- 200 g carrots, sliced (5 mm)
- 1000 g water
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1698 kJ / 406 kcal
- Proteína
- 31.2 g
- Carbohidratos
- 16.4 g
- Grasa
- 24 g
En colecciones
Recetas alternativas
Beef Stroganoff
1h
Honeyed Chicken
25min
Layered Chicken Dinner
2h
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55min
Lamb Stew
50min
Bolognese Sauce
1h 15min
All-In-One 'Roast' Beef
1h 30min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1h
Mussels in spicy tomato sauce
45min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40min
Scrambled Eggs
10min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45min