Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 lemon, finely grated zest only
- 3 garlic cloves
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 4 pinches ground black pepper, or to taste
- 20 g olive oil
- 900 g leg of lamb, boneless
- 200 g fresh green beans, trimmed
- 400 g potatoes, peeled, cut in pieces (4 cm)
- 100 g turnips, quartered
- 200 g carrots, sliced (5 mm)
- 1000 g water
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1698 kJ / 406 kcal
- Proteína
- 31.2 g
- Carbohidratos
- 16.4 g
- Grasa
- 24 g
En colecciones
Recetas alternativas
Salmon and Potato Bake with Dill
1h 15min
Cottage Pie
1h 10min
Devilled Eggs
20min
Hash Browns
35min
Pork with Black Bean Sauce
30min
Broccoli, Cauliflower and Courgette Soup, Tomatoes Stuffed with Tuna and Leeks, and Tomato Rice
45min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35min
Sweet and sour chicken with rice
40min
Chicken Skewers with Cumin Rice and Warm Vegetable Salad
2h
Lamb Stew
50min
Steak and Kidney Pudding
5h
Scrambled Eggs
10min