
Dispositivos y accesorios
Pulled Pork and Cider Rolls
Prep. 10min
Total 1h
8 portions
Ingredientes
-
pork fillet sliced (2 cm)600 g
-
dry cider500 g
-
onions quartered130 g
-
garlic clove1
-
Dijon mustard1 Tbsp
-
dark brown sugar1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
lard30 g
-
fresh tarragon leaves only3 - 4 sprigs
-
bread rolls for serving8
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
330 kcal /
1379 kJ
Proteína
22.2 g
Grasa
11.5 g
Carbohidratos
34.4 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Sausage Rolls
1h 10min
Ham Hock Potato Bake
35min
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1h
Pork Cannelloni with Vegetable Sauce
1h
Chilli Beef with Lemon Feta
30min
Pasta Salad with Salami
25min
Nachos with Chilli and Cheese
40min
Pepper, Onion and Sausage Galettes
2h 30min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45min
Beef and Bean Enchiladas
40min
Warm Chicken Peanut Noodle Salad
25min
Coronation Chicken
30min