
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- ½ Tbsp fresh parsley leaves
- ¼ Tbsp fresh thyme leaves
- ½ tsp dried oregano
- 1 garlic clove
- 30 g salted butter soft
- 2 beef fillet steaks (approx. 180-200 g each, 3 cm thick)
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 dried bay leaves
- 1850 g water
-
30
g lemon juice (approx. ½ lemon, see tip)
o 1 level tsp ascorbic acid powder
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 844.8 kcal / 3534.6 kJ
- Proteína
- 68.1 g
- Grasa
- 60.9 g
- Carbohidratos
- 2.6 g
- Fibra
- 0.5 g
- Grasa saturada
- 27.5 g
- Sodio
- 889.5 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1h 30min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Sous-vide Pork Loin, Pears and Chocolate Sauce
2h 55min
Sous-vide Steak
1h 30min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8h 45min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1h 20min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4h 50min
Salmon with Aromatics at 50°C
1h 40min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min