Dispositivos y accesorios
Basic Chicken Stock
Prep. 10min
Total 1h 10min
6 portions
Ingredientes
-
yellow onions cut into wedges4 oz
-
carrots cut into pieces (2 in.)3 oz
-
celery cut into pieces (2 in.)3 oz
-
dried bay leaf1
-
chicken carcass broken in pieces1
-
water to cover (not higher than the max. fill mark)45 - 50 oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
84.2 mg
Proteína
12.2 g
Calorías
1179 kJ /
281.8 kcal
Grasa
24 g
Fibra
1 g
Grasa saturada
6.9 g
Carbohidratos
3.6 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Chicken Meal Prep - 13 Tasty Ways
13 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40min
Cooking White Rice
25min
Homemade Chicken Stock
50min
Steamed Chicken Breasts
30min
Steamed Leeks
25min
Steamed Broccoli
25min
Coarsely Ground Peppercorns
5min
Grated Cheese (Medium-Hard)
5min
Sautéed leeks (200 g)
15min
Sautéed onions (200-300 g)
10min
Light Browning Onions and Garlic
20min
Cottage Pie
2h 15min