Chinese Pork with Vegetables
TM6

Chinese Pork with Vegetables

4.5 ( 161 valoraciones )

Ingredientes

  • 600 g pork fillet sliced (0.5 cm x 1 cm x 5 cm)
  • 50 g soy sauce
  • 300 g dried rice noodles
  • 50 g oil
  • 2 garlic cloves
  • 1 tsp fresh root ginger freshly grated
  • 150 g red onions cut in wedges
  • 150 g red peppers sliced (0.5 cm x 5 cm)
  • 150 g carrots sliced (0.5 cm x 5 cm)
  • 1280 g water
  • 1 tsp Chinese five spice
  • 1 tsp brown sugar
  • 70 g oyster sauce
  • 100 g mangetout trimmed
  • 150 g baby pak choi roughly chopped
  • 1 tsp fine sea salt
  • 1 fresh red chilli sliced diagonally
  • 2 Tbsp roasted, unsalted cashew nuts
  • 2 spring onions sliced diagonally

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
414.6 kcal / 1735 kJ
Proteína
30 g
Grasa
10.6 g
Carbohidratos
47 g
Fibra
3.5 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas