Dispositivos y accesorios
Cauliflower and Broccoli Gratin
Prep. 15min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
Breadcrumbs
-
garlic clove1
-
100 g gluten-free bread, torn in pieces (approx. 100 g)bread torn in pieces (approx. 100 g)2 slices
-
fresh parsley (approx. 1 small handful)10 g
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm)Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)50 g
Béchamel Sauce
-
40 g olive oil, cut in piecesbutter cut in pieces40 g
-
plain flour40 g
-
salt1 pinch
-
ground nutmeg½ tsp
-
milk500 g
Vegetables
-
water for steaming500 g
-
cauliflower florets cut in pieces (2-3 cm)150 - 300 g
-
broccoli florets cut in pieces (2-3 cm)150 - 300 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
12.7 g
Calorías
1027 kJ /
245 kcal
Grasa
14.7 g
Carbohidratos
15.7 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
The Basic Cookbook 2018
174 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Sautéed Courgettes (200 g)
20 min
Cauliflower Cheese
50 min
Pea Quiche
1 h
Courgette and Feta Risotto
30 min
Tomato and Vegetable Quiche
1 h 45 min
Root Vegetable Gratin
1 h
Mushroom Parmentier
1 h 10 min
Courgettes with Corn
25 min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45 min
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1 h 30 min
Baked Penne with Vegetables
1 h 5 min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 min