
Dispositivos y accesorios
Cauliflower and Broccoli Gratin
Prep. 15min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
Breadcrumbs
-
garlic clove1
-
bread torn in pieces (approx. 100 g)2 slices
-
fresh parsley (approx. 1 small handful)10 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)50 g
Béchamel Sauce
-
butter cut in pieces40 g
-
plain flour40 g
-
salt1 pinch
-
ground nutmeg½ tsp
-
milk500 g
Vegetables
-
water for steaming500 g
-
cauliflower florets cut in pieces (2-3 cm)150 - 300 g
-
broccoli florets cut in pieces (2-3 cm)150 - 300 g
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
245 kcal /
1027 kJ
Proteína
12.7 g
Grasa
14.7 g
Carbohidratos
15.7 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

The Basic Cookbook 2018
174 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Roasted Tomato Tart
2h
Pea Quiche
1h
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
2h 20min
Vegetable Tart
1h 15min
Stuffed Vegetables
1h 5min
Cauliflower Cheese Soup
30min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1h
Stuffed vegetables
1h 5min
Courgette and Parmesan Muffins
50min
Courgettes with Corn
25min
Tuna Fishcakes
1h 15min
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25min