Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 800 g chicken thighs, skin on, bone in, patted dry
- 5 g garlic powder
- 5 g onion powder
- 5 g sweet paprika
- 5 g hot paprika
- 10 g light brown sugar
- 3 g ground black pepper
- 10 g fine sea salt
- 2 tsp dried oregano
- 2 tsp dried thyme
- 40 g olive oil
- 3 garlic cloves, halved
- 150 g onions, quartered
- 700 g water
-
30
g chicken stock paste, homemade
o 2 chicken stock cubes (for 0.5 l each), crumbled - 250 g orzo
- 300 g red peppers, cut in pieces (2 cm)
- 200 g tinned chopped tomatoes
- 50 g pitted black olives
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only, roughly chopped, for garnishing
- 1 - 2 lemons, cut in wedges, for garnishing
- 100 g feta cheese, crumbled
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2601 kJ / 621.7 kcal
- Proteína
- 32 g
- Carbohidratos
- 46.2 g
- Grasa
- 34.5 g
- Grasa saturada
- 9.8 g
- Fibra
- 5.7 g
- Sodio
- 1 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Beef and White Bean Purée on Flatbread
5h 15min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Lemongrass Beef Salad
30min
Meatballs and Chilli Cheese Potatoes
1h
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1h 30min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1h 15min
Smoky Pork and Beans
3h