Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 800 g chicken thighs, skin on, bone in, patted dry
- 5 g garlic powder
- 5 g onion powder
- 5 g sweet paprika
- 5 g hot paprika
- 10 g light brown sugar
- 3 g ground black pepper
- 10 g fine sea salt
- 2 tsp dried oregano
- 2 tsp dried thyme
- 40 g olive oil
- 3 garlic cloves, halved
- 150 g onions, quartered
- 700 g water
-
30
g chicken stock paste, homemade
o 2 chicken stock cubes (for 0.5 l each), crumbled - 250 g orzo
- 300 g red peppers, cut in pieces (2 cm)
- 200 g tinned chopped tomatoes
- 50 g pitted black olives
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only, roughly chopped, for garnishing
- 1 - 2 lemons, cut in wedges, for garnishing
- 100 g feta cheese, crumbled
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2601 kJ / 621.7 kcal
- Proteína
- 32 g
- Carbohidratos
- 46.2 g
- Grasa
- 34.5 g
- Grasa saturada
- 9.8 g
- Fibra
- 5.7 g
- Sodio
- 1 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Chickpea and Turkey Meatball Soup
45min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45min
Meatballs and Chilli Cheese Potatoes
1h
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Traditional Austrian Beef Goulash
4h
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
1h 15min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1h 15min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2h 25 min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1h 15min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1h 15min