Versiones compatibles
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 40 g unsalted butter, diced, plus 1 tsp
- 100 g double cream
- 1 pinch fine sea salt, plus extra to taste
- 1400 g water
- 3 lemons, freshly squeezed juice only (see tip)
- 1 cauliflower (approx. 260 g), cut in small florets (1 cm)
- 4 slices pancetta
- 2 tsp olive oil
- 2 hake fillets, boneless, skin on
- ground black pepper, to taste
- 150 g fresh baby spinach
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3793 kJ / 907 kcal
- Proteína
- 58 g
- Carbohidratos
- 26 g
- Grasa
- 66 g
- Grasa saturada
- 32 g
- Fibra
- 9 g
- Sodio
- 752 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1h 50min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4h 50min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35min
Prawn and Chorizo Paella
45min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40min