Versiones compatibles
Porchetta with Orange, Fennel, Chilli and Sage - Porchetta agrumata con finocchio, peperoncino e salvia
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 2 Tbsp dried fennel seeds
- ½ - 1 Tbsp chilli flakes, to taste
- 1 orange, thin peelings of skin only
- 5 garlic cloves
- 6 fresh sage leaves
- 30 g coarse sea salt
- 30 - 60 g white wine, to taste
- 1250 g pork belly, boned, with rind
- 750 g pork loin
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2145 kJ / 515 kcal
- Proteína
- 46.6 g
- Carbohidratos
- 1.1 g
- Grasa
- 35.8 g
Recetas alternativas
Chicken Liver Parfait
2h 40min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13h 15min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
1h
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2h 40min
Muffaletta Squares
2h 20min
Indochine Chicken Salad
1h 20min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1h 20min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10min
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
14h 30min