Versiones compatibles
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce; Berry Foam
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 500 - 700 g green asparagus
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces
- 1200 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
o 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 200 g basmati rice
Berry Foam
- 140 g caster sugar
- 500 g frozen mixed berries
-
10 - 30
g lime juice
o lemon juice - 1 egg white, from medium egg
Lemon Sabayon Sauce and Finalisation
- 100 g liquid vegetable stock
- 4 egg yolks, from medium eggs
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 15 g freshly squeezed lemon juice
- 40 g extra virgin olive oil
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2580 kJ / 616 kcal
- Proteína
- 15 g
- Carbohidratos
- 83 g
- Grasa
- 21 g
- Grasa saturada
- 5 g
- Fibra
- 8.5 g
- Sodio
- 916 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Meatballs with Tomato Sauce and Pasta
45min
Coconut Milk Crushed Ice with Fruit (TM6)
Ninguna calificación
Salmon Tikka Dinner with Steamed Rice
40min
Sous-vide Fillet Steak with Peppercorn Sauce, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2h 30min
Beef Goulash with Bread Dumplings and Red Cabbage
1h 40min
Bolognese Sauce
1h 15 min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Butternut Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple and Pear Crumble
1h
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM5)
1h 10min
Massaman Curry with Jasmine Rice
1h
Leek and Potato Soup With Soya or Beef Mince
50min
Quick Thai Chicken Curry with Basmati Rice
40min