Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
TM6

Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice

4.4 ( 36 valoraciones )

Ingredientes

Hollandaise Sauce

  • 15 g water
  • 30 g lemon juice
  • 225 g unsalted butter diced
  • 4 egg yolks from large eggs
  • ½ tsp fine sea salt or to taste
  • 1 pinch ground black pepper plus extra to taste

Salmon, Asparagus and Rice

  • 30 g coriander leaves
    o 30 g fresh parsley leaves
  • 1 lemon thin peelings of zest only
  • 285 g jasmine rice
  • 1000 g water
  • 1 tsp onion powder
  • ½ tsp garlic powder
  • ½ tsp fine sea salt plus extra to taste
  • 340 g green asparagus
    o 340 g broccoli florets
  • 450 g fresh salmon fillets, skinless (approx. 3 cm thick)
  • 1 Tbsp lemon juice

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
903 kcal / 3778 kJ
Proteína
33 g
Grasa
58 g
Carbohidratos
62 g
Fibra
1 g
Grasa saturada
32 g
Sodio
672 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas