Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Braised Lamb Shanks
- 200 g red wine, full-bodied
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 60 g balsamic vinegar
- 50 g tomato purée
- 100 g water
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
o 1 tsp beef stock paste, homemade, crumbled - 3 sprigs fresh rosemary
- 2 tsp dried oregano
- 4 lamb shanks (approx. 400 g each)
- 110 g onions, quartered
- 3 - 4 garlic cloves, to taste
- 150 g carrots, cut in pieces
- 150 g celery stalks, cut in pieces
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra for browning
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 4238.9 kJ / 1013.1 kcal
- Proteína
- 77.2 g
- Carbohidratos
- 17.8 g
- Grasa
- 64.5 g
- Grasa saturada
- 27.2 g
- Fibra
- 4 g
- Sodio
- 1050.6 mg
Recetas alternativas
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13h 15min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14h 50min
Shepherd's Pie
1h 40min
Irish lamb stew
6h 20 min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2h
Lamb Korma
4h
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9h
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2h 20min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3h 20 min
Chicken chasseur
1h 50min