Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Braised Lamb Shanks
- 200 g red wine, full-bodied
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 60 g balsamic vinegar
- 50 g tomato purée
- 100 g water
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
o 1 tsp beef stock paste, homemade - 3 sprigs fresh rosemary
- 2 tsp dried oregano
- 110 g onions, quartered
- 3 - 4 garlic cloves, to taste
- 150 g celery stalks, cut in pieces
- 150 g carrots, cut in pieces
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra for browning
- 4 lamb shanks (approx. 400 g each)
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 4355 kJ / 1047 kcal
- Proteína
- 78 g
- Carbohidratos
- 13 g
- Grasa
- 70 g
- Grasa saturada
- 27 g
- Fibra
- 3.9 g
- Sodio
- 1005 mg
Recetas alternativas
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3h 20min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2h
Rice with Duck
1h 5min
Beef in Stout
1h 40min
Stir-Fried Beef with Caponata
45min
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6h 30min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20min
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2h
Baked Peaches with Meringue Topping
40min
Curry Noodles with Pork
45min
Sticky Chilli Beef
55min