Spring Chicken Casserole
TM6 TM5 TM31

Spring Chicken Casserole

4.2 (62 valoraciones )

Ingredientes

  • 50 g plain flour
  • 1 ¼ tsp fine sea salt
  • ¾ tsp ground black pepper
  • 8 chicken thighs, boneless, skin on
  • 15 g olive oil, plus 3-4 Tbsp for frying
  • 200 g onions, quartered
  • 160 g celery stalks, cut in pieces
  • 320 g carrots, cut in pieces
  • 800 g chicken stock
  • 2 sprigs fresh thyme, leaves only
    o 1 tsp dried thyme
  • 650 - 800 g potatoes, peeled, cut in pieces (2 cm)
  • 200 g frozen green peas

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1984 kJ / 474 kcal
Proteína
24.8 g
Carbohidratos
28 g
Grasa
29.2 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas