Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 20 g oil
- 200 g pickled pearl onions, drained
- 600 g stewing steak, diced (2 cm), patted dry with paper towels
-
200
g malt beer (German, low-alcohol)
o 200 g low-alcohol beer - 230 g water
-
½
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
o ½ tsp beef stock paste, homemade - 2 Tbsp cranberry sauce
- 1 tsp mustard
- 1 dried bay leaf
- 1 ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 200 g celeriac, diced (1.5 cm)
- 200 g carrots, diced (5 mm)
- 20 g cornflour
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1146 kJ / 274 kcal
- Proteína
- 23 g
- Carbohidratos
- 15 g
- Grasa
- 12 g
- Fibra
- 3.3 g
En colecciones
Recetas alternativas
Bolognese Sauce
1h 15min
Beef Stroganoff
1h
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Slow-cooked Chicken in Red Pepper Sauce with Rice
4h 45min
Steak Provençal Pie
2h 15min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45min
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55min
Beef in Stout
1h 40min
Beef Goulash Soup
1h 15min
Beef Bourguignon
1h 30min