
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 10 fresh chives cut in pieces (4 cm)
- 200 g leftover roast beef cut in pieces
- 200 g leftover roast potatoes
- 200 g leftover roast vegetables
- 1 Tbsp creamed horseradish
- 1 tsp fine sea salt plus extra to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper plus extra to taste
- 2 tsp olive oil for frying
- 4 eggs medium or large
- salad for serving
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 364 kcal / 1517 kJ
- Proteína
- 23 g
- Grasa
- 23 g
- Carbohidratos
- 15 g
Recetas alternativas
Beef Stroganoff
1h
Sloe Gin
2160h 20min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45min
Family Chicken Galette
1h 55min
Grated Parmesan cheese
5min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2h
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min
Easy Satay Chicken
30min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9h
Pancakes with Two Fillings
40min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45min