Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Strudel Pastry
- 120 g water
- 250 g plain flour, plus extra for dusting
- 20 g vegetable oil
- 1 pinch fine sea salt
Filling
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 100 g sliced wholemeal bread, torn in pieces
- ½ lemon, thin peelings of skin only
- 2 beef fillet steaks (approx. 400 g total)
- 1 tsp hot paprika
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 20 g unsalted butter, diced
- 400 g fresh button mushrooms, sliced (5 mm)
- 2 garlic cloves
- ½ beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
- 1 Tbsp English mustard powder
- 80 g shallots, halved
- 15 g olive oil, plus 1 Tbsp for frying
Assembly
- 2 egg yolks, from large eggs, lightly beaten
- 80 g sour cream
- Inf. nutricional
- por 1 slice
- Calorías
- 1403 kJ / 335 kcal
- Proteína
- 18 g
- Carbohidratos
- 31 g
- Grasa
- 15 g
- Grasa saturada
- 5 g
- Sodio
- 350 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Coronation Chicken
30 min
Tear and Share Snail Bread
2h 45min
Roast Pork with Chutney, Vegetables, Mashed Sweet Potatoes and Sweet Wine Sauce
Ninguna calificación
Dumplings with chocolate centres and cherry sauce
1h 30min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45min
Nordic Chicken and Asparagus Tartlets
1h 35min
Chicken Involtini with Apples, Sweet Potatoes and Curry Sauce
1h 25min
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50min
Supplì (Roman Rice Croquettes)
50min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min