Dispositivos y accesorios
Texas BBQ Pulled Pork
Prep. 15min
Total 1h 30min
6 portions
Ingredientes
-
thick cut smoked bacon cut into pieces (½ in.)5 oz
-
fresh Roma tomatoes quartered, deseeded6 ½ oz
-
white onions quartered5 oz
-
chipotle chilies, in adobo sauce, canned2
-
garlic cloves2
-
paprika½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
apple cider vinegar2 oz
-
brown sugar1 oz
-
molasses1 oz
-
Worcestershire sauce1 oz
-
Dijon mustard½ oz
-
boneless pork loin cut into pieces (1 in.)32 oz
-
cilantro to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
39 g
Calorías
1565 kJ /
374 kcal
Grasa
17 g
Fibra
1 g
Carbohidratos
14 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
TEX-MEX COOKBOOK
51 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Sticky Sesame Chicken
40 min
Chicken Parmesan
1 h 10 min
Korean Beef Bowl
1 h
Sesame Orange Chicken
1 h 30 min
Pulled Pork
4 h 5 min
Meatloaf
1 h 20 min
Turkey Chili
45 min
Rolled Frittata
55 min
Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3 h 25 min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40 min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 h
Beef Barbacoa
2 h