Versiones compatibles
Galette Auvergnate (s modrým sýrem, ořechy a zakysanou smetanou)
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 100 gramů pohankové mouky, hladké
- 1 vejce
- 2 - 3 špetky soli
- 250 gramů vody
- vepřové sádlo, na smažení
- máslo, rozpuštěné, na potření
- 200 gramů sýru bleu d'Auvergne nebo jiného sýru s modrou plísní
- vlašské ořechy, na podávání
- 150 gramů zakysané smetany, na podávání
- Inf. nutricional
- por 1 porce
- Calorías
- 1746 kJ / 415.8 kcal
- Proteína
- 17.2 g
- Carbohidratos
- 20.8 g
- Grasa
- 29.8 g
- Fibra
- 1.5 g
En colecciones
Recetas alternativas
Mrkvový dort (Moehrentorte)
2h
Cizrnový flatbread a zeleninový kari dip
50min
Mrkvové pesto
30min
Libanonské placky
3h 20min
Chřestovo - mrkvové kari
35min
Mandlový chlebíček z karobové mouky
1h 10min
Hovězí kofty s fetou
1h 20min
Pesto s mákem a chilli
10min
Směs na proteinový chléb
10min
RAW papriky plněné směsí zeleniny a semínek
5min
Římské gratinované artyčoky
Ninguna calificación
Krémová polenta s pórkem
1h 5min