Dispositivos y accesorios
Beef Barbacoa
Prep. 30min
Total 2h
6 portions
Ingredientes
-
white onions cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
tomato sauce8 oz
-
canned chipotle chilies in adobo sauce, minced½ oz
-
ground cumin½ tsp
-
smoked paprika½ tsp
-
beef stock4 oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
boneless beef chuck roast partially trimmed of fat, cut into pieces (1 in.)31 ½ oz
-
water53 oz
-
cilantro to garnish
-
tortillas to serve
-
guacamole to serve
-
salsa to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
33 g
Calorías
992 kJ /
237 kcal
Grasa
10 g
Fibra
1 g
Carbohidratos
4 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
TEX-MEX COOKBOOK
51 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Tortilla Soup
25min
Jalapeño and Lime Chicken Burger with Corn Smash
1h 15min
Picadillo (Texas Hash)
40min
Pozole Rojo
2h 5min
Slow Cooked Pork in Salsa Verde
5h 45min
Chicken Fajita Soup
50min
Chicken Avocado Gorditas
1h
Chicken Enchiladas
40min
Meatloaf
1h 20min
Biltmore Chicken Posole
1h 30min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30min
Tinga de Pollo
40min