Dispositivos y accesorios
Mexican Lasagna
Prep. 30min
Total 1h 20min
6 portions
Ingredientes
-
poblano chilies6
-
14 oz Monterey Jack cheese, cut into pieces, dividedmozzarella cheese cut into pieces, divided14 oz
-
Roma tomatoes quartered21 oz
-
garlic clove1
-
salt2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water3 ½ oz
-
boneless, skinless chicken breast cut into pieces (1 in.)36 oz
-
white onions sliced3 ½ oz
-
canned sweet corn kernels drained7 ½ oz
-
vegetable oil to fry, as needed
-
corn tortillas18
-
sour cream divided5 oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
58 g
Calorías
2339 kJ /
559 kcal
Grasa
28 g
Fibra
3 g
Carbohidratos
18 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
TEX-MEX COOKBOOK
51 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1h
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55min
Picadillo (Texas Hash)
40min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Chicken Parmesan
1h 10min
Chicken Fajita Soup
50min
Loaded Burrito Bowl with Pork Chops
1h 10min
Chicken Tetrazzini
40min
Meatloaf
1h 20min
Creamy Buffalo Chicken Pasta
1h 20min
Chili Taco Dip
1h
Beef Barbacoa
2h