Dispositivos y accesorios
Lemon Chicken with Couscous and Artichokes
Prep. 15min
Total 2h 45min
5 portions
Ingredientes
-
lemon juice6 oz
-
extra virgin olive oil6 oz
-
salt divided1 ¾ tsp
-
ground black pepper divided½ tsp
-
chicken tenders18 oz
-
dried oregano1 tsp
-
couscous8 oz
-
water35 oz
-
cherry tomatoes halved16 oz
-
cucumber sliced (¼ in.), to serve16 oz
-
marinated artichoke hearts canned, drained, quartered14 oz
-
pitted Kalamata olives drained10 oz
-
feta cheese crumbled, to serve5 oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
2251 mg
Proteína
39 g
Calorías
3515 kJ /
840 kcal
Grasa
53 g
Fibra
13 g
Grasa saturada
11 g
Carbohidratos
57 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Meal Prep
9 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Sugar Snap Pea and Chicken Salad
55min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Mushroom Fettuccini
40min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Maple and Mustard Salmon
20min
Fish Tacos
45min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40min
Coffee Shop Egg Bites
50min
Egg Puffs
25min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min