Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 4 garlic cloves
- ½ oz lemon peel, thin peel only, no pith (approx. ½ lg. lemon)
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 8 oz red onion, thinly sliced (approx. 1 lg. onion)
- ½ oz olive oil (approx. 1 tbsp)
- 16 oz chicken thighs, boneless and skinless (approx. 6-7 thighs), halved
- 3 oz chicken stock, low sodium
- 2 oz white wine
- 2 tsp capers, rinsed
- 1 ½ tsp corn starch
- 7 oz Kalamata olives, pitted, halved
- 6 sprigs fresh mixed herbs, leaves only (e.g. parsley, cilantro, oregano)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 846.2 kJ / 202.3 kcal
- Proteína
- 12.6 g
- Carbohidratos
- 11.2 g
- Grasa
- 12.6 g
- Grasa saturada
- 2.6 g
- Fibra
- 4 g
- Sodio
- 641.3 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Coconut Sautéed Shrimp
35 min
Lemon Chicken with Spring Onions
35 min
Chicken Cacciatore with Orzo
1h 5 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Chicken with Nectarine Salsa
1h
Mushroom Stroganoff
30 min
Meat and Rice Casserole
1h 15 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Basque Chicken
1h 10 min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35 min
Chicken with Bell Peppers in Beer Sauce
35 min
Sausage and Lentil Stew
1h 15 min