Baja-Style Fish Tacos
TM6

Baja-Style Fish Tacos

4.6 (17 valoraciones )

Ingredientes

Slaw

  • 1 jalapeño chili, stem removed
  • ¼ bunch cilantro, leaves and tender stems
  • 12 oz cabbage, cored, cut into wedges
  • 2 oz mayonnaise
  • 1 oz lime juice
  • ½ tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper

Fish

  • 4 oz panko
  • 3 oz cornstarch
  • 1 tsp salt, divided, plus extra to season, to taste
  • ½ tsp ground black pepper, plus extra to season, to taste
  • 2 oz unsalted butter, cut into pieces
  • 2 oz mayonnaise
  • 2 tsp yellow mustard
  • 1 tsp garlic powder
  • 1 tsp onion powder
  • 1 tsp dried Mexican oregano
  • ½ tsp ground cumin
  • 24 oz cod fish fillet, cut into pieces (1 in. x 3 in. strips)
  • 12 corn tortillas, warmed (see Tip)
    o 12 flour tortillas, warmed (see Tip)
  • Mexican crema, (see Variation)
  • 2 limes, cut into wedges

Inf. nutricional
por 1 pieces
Calorías
1154.8 kJ / 276 kcal
Proteína
13.7 g
Carbohidratos
26.9 g
Grasa
13.2 g
Grasa saturada
3.7 g
Fibra
3.9 g
Sodio
449.9 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas