Dispositivos y accesorios
Tahini and Beetroot Dip
Prep. 5min
Total 1h 15min
8 portions
Ingredientes
-
water750 g
-
raw beetroots peeled, quartered450 g
-
tahini225 g
-
lemon juice45 g
-
garlic cloves2
-
ice cubes3
-
fine sea salt¼ tsp
-
extra virgin olive oil for dizzling
-
toasted pine nuts for garnishing1 Tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
8 g
Calorías
910 kJ /
220 kcal
Grasa
17.6 g
Carbohidratos
5.6 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Sweet or Savoury Buckwheat Pancakes
35min
Cauliflower "Couscous" Salad
10min
Butterbean Mash with Paprika
20min
Coconut Creamed Kale
20min
Broad Bean and Chickpea Falafels
50min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1h 15min
Artichoke & Butter Bean Dip
10min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1h
Beetroot Houmous
15min