Dispositivos y accesorios
Tahini and Beetroot Dip
Prep. 5min
Total 1h 15min
8 portions
Ingredientes
-
water750 g
-
raw beetroots peeled, quartered450 g
-
tahini225 g
-
lemon juice45 g
-
garlic cloves2
-
ice cubes3
-
fine sea salt¼ tsp
-
extra virgin olive oil for dizzling
-
toasted pine nuts for garnishing1 Tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
8 g
Calorías
910 kJ /
220 kcal
Grasa
17.6 g
Carbohidratos
5.6 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Courgette and Carrot Loaf
45 min
Edamame and Spinach Dip
5 min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50 min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 h 30 min
Seeded Protein Crackers
30 min
Beetroot Houmous
15 min
Fennel Apple Salad
20 min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 min
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45 min
Smashed pea and bean dip
30 min