Dispositivos y accesorios
Jerk Spice Rub
Prep. 5min
Total 5min
70 g
Ingredientes
-
onion powder1 Tbsp
-
garlic powder1 Tbsp
-
fine sea salt2 tsp
-
ground allspice2 tsp
-
ground black pepper2 tsp
-
dried thyme2 tsp
-
sugar2 tsp
-
dried sage1 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
paprika1 tsp
-
dried chilli flakes (opcional) to taste½ - 1 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground nutmeg1 tsp
-
ground cayenne pepper2 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 70 g
Sodio
4676.1 mg
Proteína
4.6 g
Calorías
642.6 kJ /
153.6 kcal
Grasa
2.7 g
Fibra
9.2 g
Grasa saturada
1.1 g
Carbohidratos
34.6 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Spice Mixes and Rubs
13 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Strawberry, burrata and basil pesto salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15min
Charcoal Bread
2h 35min
Crêpes
1h 15min
Chicken Stew in Tomato and Onion Sauce
1h 35min
Bento with Pandas
1h
Thai watermelon salad
50min
Piri-piri spatchcock chicken
1h 30min
Sugar Syrup
30min
Lemon and thyme mocktail
1h
Slow-cooked Hoisin Pulled Pork Buns with Pineapple Chutney
6h 10min
Sri Lankan red beef curry with rice
1h 40min
Quick chicken tikka masala
35min