Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 120 - 140 g oscypka lub innego wędzonego żółtego sera, pokrojonego na kawałki
- 1 opakowanie ciasta francuskiego (275 g)
- 1 żółtko
- 1 - 2 łyżki wody
- sól, do posypania
- pieprz czarny, mielony, do posypania
- kminek, mielony, do posypania
- zioła prowansalskie, suszone do posypania (opcjonalnie)
- pestki dyni, łuskane, do posypania (opcjonalnie)
- Inf. nutricional
- por 1 kawałek
- Calorías
- 318 kJ / 76 kcal
- Proteína
- 3 g
- Carbohidratos
- 5 g
- Grasa
- 5.2 g
- Grasa saturada
- 2 g
- Fibra
- 0.2 g
- Sodio
- 137 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Wielkanocny pasztet jajeczny
1h 5min
Kule serowe
1h
Terrina z ziołową polentą
1h 50min
Jajka faszerowane pastą z sardynek
40min
Scones z camembertem
45min
Muffinki pomidorowe z serem feta
40min
Pieczarki faszerowane szpinakiem i parmezanem
40min
Roladki z ogórka
30min
Rolada mięsna w cieście francuskim
50min
Pieczarki nadziewane
1h
Krakersy z pastą jajeczną i łososiem
55min
Kolorowe kulki z kurczaka
1h 15min