Dispositivos y accesorios
Beef Goulash Soup
Prep. 25min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
-
garlic clove1
-
onions quartered200 g
-
olive oil40 g
-
stewing steak diced (2 cm)500 g
-
tomato purée30 g
-
tomatoes diced3
-
1 heaped tsp beef stock paste, homemadebeef stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
water760 g
-
dried marjoram1 Tbsp
-
sweet paprika2 Tbsp
-
hot paprika1 tsp
-
caraway seeds½ tsp
-
dried bay leaf1
-
Tabasco® sauce to taste
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
plain flour30 g
-
red peppers sliced (1 cm)200 g
-
green peppers sliced (1 cm)200 g
-
crusty bread for serving
-
fresh oregano (opcional) for garnishing
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
32 g
Calorías
2067 kJ /
493 kcal
Grasa
23 g
Fibra
9 g
Carbohidratos
40 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
tap.cook.eat
9 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Zagorski Struklji (Baked Pastry with Cheese)
1h 30min
Chicken Étouffée
45min
Chicken chorizo and chickpea stew
40min
Liver Cake
1h 50min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20min
Coconut Prawn Soup
45min
Goulash soup
2h 35min
Seafood Risotto
40min
Garlic Turkey Stew
45min
Smoky Pork and Beans
3h
Traditional Austrian Beef Goulash
4h
Lentil and Bacon Soup
8h 55min