Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 100 g onions, halved then sliced (5 mm)
- 40 g oil
- 500 g chicken breasts, cut in pieces (2 cm)
- 400 g mixed peppers, cut in pieces (2 cm)
- 200 g water, plus 1-2 Tbsp and extra for cooking rice
- 200 g tomatoes, cut in pieces
- 1 tsp hot paprika
- ½ tsp sweet paprika
- 1 tsp dried basil
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste and for cooking rice
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
o 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade -
20
g Turkish red pepper paste, mild (e.g. Biber salçası)
o 20 g tomato purée - 250 g rice
- water
- fine sea salt
- 20 g cornflour
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2101 kJ / 502 kcal
- Proteína
- 36 g
- Carbohidratos
- 59 g
- Grasa
- 12 g
- Fibra
- 5.6 g
En colecciones
Recetas alternativas
Sticky Sesame Chicken
40 min
Chicken Strips with Creamy Tomato Sauce and Basmati Rice
40 min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45min
Chicken Étouffée
45min
Beef Goulash Soup
1h 15 min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1h
Smoky Pork and Beans
3h
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Chicken Noodle Soup
25 min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2h 10min
Red Bean, Chicken and Sweet Potato Stew
45min
Chicken Curry with Spinach
1h 5 min