Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pineapple jam
- 500 g fresh pineapple flesh (approx. 1 pineapple), cut into pieces (4 cm - see Tips)
- 100 g brown sugar
- 40 g white rum (optional)
- 40 g fresh passionfruit pulp (approx. 2 passionfruit - see Tips)
Pastry
- 1 egg
- 50 g white sugar
- 120 g unsalted butter, cut into pieces
- 220 g plain flour, plus extra for dusting
Passionfruit custard filling
- 200 g pouring (whipping) cream
- 2 eggs
- 1 egg yolk
- 30 - 40 g caster sugar
- 20 g lemon juice
- 100 g fresh passionfruit pulp (approx. 5 passionfruit)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1903 kJ / 453.1 kcal
- Proteína
- 7.7 g
- Carbohidratos
- 50.3 g
- Grasa
- 24.2 g
- Grasa saturada
- 14.5 g
- Fibra
- 4.7 g
- Sodio
- 50.1 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Caramel macadamia slice
45 min
Beef and beer pie
1h 40 min
Gin and lime pie
3h 10min
Bee sting cake
6h 50min
Jam and coconut tarts
1h 10 min
Plum and raspberry cobbler
1h 25 min
Caribbean carrot cake
2h 10min
Mini lemon curd tarts
2h 20min
Cotton soft Japanese cheesecake
1h 45 min
Coconut butter cake
1h
Almond shortbread biscuits
2h 10min
Portuguese-style custard tarts
40 min