Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pineapple jam
- 500 g fresh pineapple flesh (approx. 1 pineapple), cut into pieces (4 cm - see Tips)
- 100 g brown sugar
- 40 g white rum (optional)
- 40 g fresh passionfruit pulp (approx. 2 passionfruit - see Tips)
Pastry
- 1 egg
- 50 g white sugar
- 120 g unsalted butter, cut into pieces
- 220 g plain flour, plus extra for dusting
Passionfruit custard filling
- 200 g pouring (whipping) cream
- 2 eggs
- 1 egg yolk
- 30 - 40 g caster sugar
- 20 g lemon juice
- 100 g fresh passionfruit pulp (approx. 5 passionfruit)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1903 kJ / 453.1 kcal
- Proteína
- 7.7 g
- Carbohidratos
- 50.3 g
- Grasa
- 24.2 g
- Grasa saturada
- 14.5 g
- Fibra
- 4.7 g
- Sodio
- 50.1 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Almond shortbread biscuits
2h 10min
Bee sting cake
6h 50min
Apricot Danish slice
40min
Apple crumble meringue slice
2h 45min
Gozleme
1h 40min
Black forest cake
5h
Cheesecake with meringue topping
3h 30min
Lemon cupcakes with citrus syrup
40min
Apple tea cakes
1h 10min
Mini French apple cakes
1h 35min
Whole orange cake with spiced syrup
2h 20min
Portuguese-style custard tarts
40min