Dispositivos y accesorios
Macadamia and Parmesan biscuits
Prep. 15min
Total 25min
24 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)70 g
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only2 sprigs
-
roasted salted macadamia nuts70 g
-
butter softened50 g
-
plain flour plus extra for dusting100 g
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
59.8 mg
Proteína
1.7 g
Calorías
264.7 kJ /
63 kcal
Grasa
4.8 g
Fibra
0.3 g
Grasa saturada
1.9 g
Carbohidratos
3.2 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Everyday cooking for Thermomix families
114 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Almond biscotti
1h 10min
Olive and fennel grissini
25h 30min
Fruity pear mince tarts
2h 30min
Crème brûlée
7h
Raspberry mini clafoutis
30min
Passionfruit and macadamia truffles
3h 30min
Apple shortcake
1h 50min
Brazilian cheese puffs
20min
Chocolate mousse
1h 10min
Apricot macadamia biscuits
40min
Brazilian cheese puffs
20min
Lemon or lime butter
15min