Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Brioche Dough
-
2 ¼
tsp dried instant yeast
o 25 g fresh yeast, crumbled - 350 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 60 - 80 g caster sugar, to taste
- 20 g milk
- 4 medium eggs
- 1 ½ tsp fine sea salt
- olive oil, for greasing
- 170 g unsalted butter, diced
Red Cabbage Slaw
- 250 g red cabbage, cut in pieces (5 cm)
- 1 carrot (approx. 100 g), cut in pieces (5 cm)
- 100 g mayonnaise
- 1 ½ Tbsp cider vinegar
- 1 Tbsp Dijon mustard
- 1 tsp caster sugar
- ¼ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Brioche Buns
- 1 large egg, beaten
- sesame seeds, for sprinkling
Pulled Pork
- 2 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 600 g pork fillet, sliced (2 cm)
- 500 g water
- 1 Tbsp smoked paprika
- 1 Tbsp brown sugar
- 1 Tbsp garlic powder
- 1 tsp fine sea salt
- 200 g barbecue sauce
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 948 kJ / 227 kcal
- Proteína
- 9 g
- Carbohidratos
- 19 g
- Grasa
- 13 g
- Grasa saturada
- 5 g
- Sodio
- 332 mg
Recetas alternativas
Christmas Tree Pull-apart Bread
2h 20min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2h 25min
Chicken and Chorizo Filo Pie
2h
Chorizo and Chicken Burgers
20min
Calzones with Marinara Sauce - Calzoni con salsa marinara
1h 30min
Sweet Chilli Chicken with Slaw
2h
Mini Hamburgers
4h 5min
Stuffed Picnic Loaf
4h 50min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13h 20min
Pork with Broccoli Pesto and Flatbreads
40min
Pulled Pork Rolls
30min