Dispositivos y accesorios
Chocolate Avocado Cake (Bill Yosses)
Prep. 25min
Total 2h 40min
10 portions
Ingredientes
Cake
-
non-stick cooking spray
-
large eggs room temperature4
-
organic cane sugar4 oz
-
dark chocolate (70%) in pieces8 oz
-
vegetable oil4 oz
-
avocado peeled, pitted (approx. 1 md.)4 ½ oz
-
cream of tartar¼ tsp
-
water to fill roasting pan (1 in.)
Raspberry Whipped Cream
-
confectioners sugar1 tbsp
-
freeze-dried raspberries3 tbsp
-
heavy whipping cream chilled8 oz
-
unsweetened cocoa powder to dust
-
fresh raspberries to garnish, to taste20 - 25
-
edible gold leaf to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
5 g
Calorías
1720 kJ /
411 kcal
Grasa
33 g
Fibra
3 g
Carbohidratos
25 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Cook Like a Chef
12 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Berry Mousse
4h 50min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Apple Tart
1h
Chocolate Avocado Mousse
10min
Pizza Dough (TM5 Metric)
1h
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15min
Cashew spread (10-12 months)
5min
Veggie and Fruit Muffins
30min
Chocolate Beet Cake
1h 20min
Skin Glow Detox Juice
10min
Banana Nut Bliss Cookies
25min
Apple Nut Bread
1h 25min