
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 25 - 30 gramů olivového oleje
- 170 - 200 gramů směsi zeleniny na restování (např. cibule, šalotka, pórek), na kousky (2 cm)
- 700 - 800 gramů směsi zeleniny (např. cuketa, mrkev, dýně, batáty, celer, pastinák, hrášek), na kousky podle potřeby
- 750 - 850 gramů vody
-
1
čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
o 1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody) - 1 čajová lžička soli
- Inf. nutricional
- por 1 porci
- Calorías
- 111 kcal / 465 kJ
- Proteína
- 4 g
- Grasa
- 5 g
- Carbohidratos
- 9 g
- Fibra
- 3.6 g
En colecciones
Recetas alternativas
Mrkvová krémová polévka
30min
Polévka zelená cuketová
30min
Hrachová krémová polévka
25min
Celerovo-bramborová polévka s bylinkovými knedlíčky
1h 10min
Mrkvová kari krémová polévka (raw)
10min
Špenátová polévka se smetanou
40min
Špenátovo-bramborová polévka s vaječnou omeletou
45min
Špenátová polévka s vejci
35min
Krémová polévka s batáty a cizrnou
35min
Krémová květáková polévka
30min
Krémová zeleninová polévka
35min
Pórkový krém
40min