Dispositivos y accesorios
Tuna and Caper Sauce Fusilli
Prep. 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
parsley leaves and tender stems½ oz
-
lemon thin peel only, no pith, plus 2 oz juice1
-
extra virgin olive oil3 oz
-
capers drained2 oz
-
garlic clove1
-
tuna, packed in water drained (5 oz cans)2 cans
-
water45 oz
-
salt1 heaping tsp
-
12 oz rotini pasta, driedfusilli pasta, dried12 oz
-
lemon quartered, to serve, plus extra to zest, to garnish1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1401.4 mg
Proteína
32.5 g
Calorías
2559.5 kJ /
611.7 kcal
Grasa
23.7 g
Fibra
4.2 g
Grasa saturada
3.8 g
Carbohidratos
68.4 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
One Pot Pastas
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Lemon Pasta
35min
Spaghetti Carbonara
40min
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1h 10min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35min
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45min
Seafood Quesadillas
2h
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Slow Cooked Pork in Salsa Verde
5h 45min
Smoked Salmon Lemon Pasta
35min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1h 25min
Paella
30min
Curried Lentils
5h 15min