Tuna and Caper Sauce Fusilli
TM6 TM5

Tuna and Caper Sauce Fusilli

4.1 (31 valoraciones )

Ingredientes

  • ½ oz parsley, leaves and tender stems
  • 1 lemon, thin peel only, no pith, plus 2 oz juice
  • 3 oz extra virgin olive oil
  • 2 oz capers, drained
  • 1 garlic clove
  • 2 cans tuna, packed in water, drained (5 oz cans)
  • 45 oz water
  • 1 heaping tsp salt
  • 12 oz fusilli pasta, dried
    o 12 oz rotini pasta, dried
  • 1 lemon, quartered, to serve, plus extra to zest, to garnish

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2559.5 kJ / 611.7 kcal
Proteína
32.5 g
Carbohidratos
68.4 g
Grasa
23.7 g
Grasa saturada
3.8 g
Fibra
4.2 g
Sodio
1401.4 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas