Dispositivos y accesorios
Tuna and Caper Sauce Fusilli
Prep. 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
parsley leaves and tender stems½ oz
-
lemon thin peel only, no pith, plus 2 oz juice1
-
extra virgin olive oil3 oz
-
capers drained2 oz
-
garlic clove1
-
tuna, packed in water drained (5 oz cans)2 cans
-
water45 oz
-
salt1 heaping tsp
-
12 oz rotini pasta, driedfusilli pasta, dried12 oz
-
lemon quartered, to serve, plus extra to zest, to garnish1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1401.4 mg
Proteína
32.5 g
Calorías
2559.5 kJ /
611.7 kcal
Grasa
23.7 g
Fibra
4.2 g
Grasa saturada
3.8 g
Carbohidratos
68.4 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
One Pot Pastas
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Lemon Garlic Chicken
30min
Shrimp and Green Pea Pasta
40min
Basil Chicken with Coconut Curry Sauce
2h 30min
Lemon Chicken with Couscous and Artichokes
2h 45min
Coconut Sautéed Shrimp
35min
Pasta Primavera
50min
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5min
Shrimp & Crab Linguine
25min
Penne Bolognese
40min
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40min
Cauliflower Potato Salad
1h 30min
Lemon Pasta
35min