Gluten-free Pain au Chocolat
TM6 TM5

Gluten-free Pain au Chocolat

4.5 (8 valoraciones )

Ingredientes

  • 180 g whole milk
  • 85 g water
  • 2 tsp dried instant yeast
    o 20 g fresh yeast, crumbled
  • 35 g sugar, plus 1 tsp
  • 320 g gluten free plain white flour (see tip), plus extra for dusting
  • 40 g cornflour
  • 2 tsp xanthan gum
  • ¾ tsp fine sea salt
  • 250 g unsalted butter, whole block, cold
  • 150 g dark chocolate, small pieces or callets
    o milk chocolate, small pieces or callets
  • 1 medium egg, beaten

Inf. nutricional
por 1 piece
Calorías
1377 kJ / 330 kcal
Proteína
3 g
Carbohidratos
30 g
Grasa
22 g
Grasa saturada
13 g
Sodio
164 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas