Dispositivos y accesorios
Raspberry Peach Crumb Cake
Prep. 25min
Total 2h
8 slices
Ingredientes
Fruit Filling
-
150 g frozen raspberriesfresh raspberries150 g
-
peaches peeled, sliced (2 cm) (approx. 3-4 peaches)300 g
-
cornflour1 Tbsp
Crumble Cake
-
plain flour320 g
-
unsalted butter cold, diced, plus extra for greasing170 g
-
granulated sugar plus 1 Tbsp for sprinkling280 g
-
flaked almonds40 g
-
sour cream100 g
-
milk100 g
-
large egg1
-
baking powder½ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
fine sea salt1 pinch
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 slice
Proteína
7.3 g
Calorías
2327 kJ /
556 kcal
Grasa
24.4 g
Carbohidratos
76.9 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sweet
80 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Cherry Crumble Cake
1h 45min
Zagorski Struklji (Baked Pastry with Cheese)
1h 30min
Raspberry Oatmeal Breakfast Cake
40min
Apple Cake
1h
Nectarine Tart with Hazelnut Frangipane
50min
Pineapple and Coconut Cheesecake Bars
7h 10min
Coconut Pie
1h 35min
Plum and Almond Traybake
1h 5min
Apple Crumble Cake
1h 10min
Maple, Pecan and Banana Bread
1h 30min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1h
Carrot Cake
2h 30min