
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 20 g olive oil
- 200 g red onions cut in wedges
- 150 g carrots sliced (5 mm)
- 70 g celery stalk sliced (5 mm)
- 80 g red wine
- 4 pork cheeks (approx. 150 g each)
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp fresh rosemary leaves
- 1300 g water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
-
30
g lemon juice (see tip)
o 1 tsp ascorbic acid powder
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 598 kcal / 2505 kJ
- Proteína
- 33 g
- Grasa
- 48 g
- Carbohidratos
- 5 g
- Fibra
- 2.4 g
- Grasa saturada
- 19 g
- Sodio
- 89 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Sticky Apple Pork Ribs
2h 30min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2h 15min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1h 10min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1h 20min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20min
Mussels with Basil, Almonds and Butter
40min
Salmon Soufflé
1h
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2h 10min
Slow-cooked Pears in Red Wine
5h
Salmon with Aromatics at 50°C
1h 40min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min